eNJOY LIFE.png
 

HOODEE - ET SUPER SOCIALT MEDIE

Idéen til Hoodee opstod i vinteren 2016/2017. På daværende tidspunkt var der meget fokus på de sociale mediers negative indflydelse, særligt på unge mennesker. Man snakkede om de ”A-sociale medier” fordi medier som Facebook, Instagram osv. gør, at vi omgås hinanden mindre i den virkelige verden. Vi tænkte at dét måtte der laves om på. Løsningen blev en app der fremfor at tryllebinde os til den digitale verden, inspirerer os til at komme ud af hjemmet og socialisere i det offentlige rum.

VÆRDIGRUNDLAG

“We want people to make life a little more exciting, everyday”

Der sker helt sikkert noget interessant, i nærheden af dig, lige nu! Vi vil give dig det bedste overblik over interessante aktiviteter i nærområdet, så du aldrig skal gå glip af de ting du elsker. Folk skal bruge mindre tid på at planlægge og lede efter aktiviteter, og mere tid på at nyde de gode ting i livet. I en stresset og digitaliseret hverdag er det vigtigt at kunne koble af og gøre spontane ting. Vi giver vore brugere en oplagt mulighed for at gøre netop dette!

VISION

Målet er at skabe et netværk der skaber glæde i hverdagen, forbinder mennesker, og skaber nye venskaber. Vores koncept er yderst skalerbart, og vi har en vision om at sprede Hoodee rundt til hele kloden.

 
 

Meet new people.
Create memories.
Get together.

yckel.jpg