HOODEE’S HISTORIE

Hoodee er en social event app, der kan bruges af alle typer mennesker i alle aldre. De fleste tænker nok umiddelbart at Hoodee bare er tænkt til at skabe et godt overblik over de mange events, der foregår i København og omegn, men idéen bag vores app startede faktisk på et helt andet grundlag…

Idéen til Hoodee opstod i vinteren 2016/2017 i forbindelse med mediernes aktuelle fokus på ensomhed blandt unge, hvilket ofte blev sat i forbindelse med en stigende aktivitet på sociale medier og deraf manglende analog kontakt. Vi så en bekymrende tendens og et tiltagende problem, men dermed også en gylden mulighed for at bidrage til en løsning på denne problemstilling. Selvom smartphones kan være en stor synder, når det kommer til en stigende grad af ensomhed og manglende socialt samvær, så ser vi hos Hoodee netop mobilen som et oplagt redskab. I funktionen som ice-breaker og inspirationskilde kan vores smartphones bidrage positivt til at skabe ægte socialt samvær og nye venskaber. Derfor har vi valgt at skabe en social platform, der udnytter netop dette.

Således har vi valgt at lade overblikket over events og tilgængelighed af samme være omdrejningspunktet for appen. Herudover har vi lagt vægt på at Hoodee skal være et godt redskab til at komme ud af døren og ind i sociale sammenhænge med mulighed for at skabe nye bekendtskaber, der med tiden kan blive til livslange venskaber. Desuden er det muligt for barer, caféer, koncertsteder m.v. at indgå i appen med særlige begivenheder og heraf skabes to slags brugere: private og firmaer.